Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • podijelite na društvenim mrežama

  Zimska pustolovina

   

  Outward Bound Croatia poziva mlade na organizirani ekspedicijski program “Zimska pustolovina”. Outward Bound program izazov je za um i tijelo, a Zimska pustolovina je tu da te potpuno izbaci iz zone komfora!

  Zimski program poseban je po tome što će te izvući iz zimske uspavanosti i pružiti ti 5 dana intenzivnih aktivnosti u prirodi i druženja s vršnjacima iz cijele Hrvatske. Osim toga, bolje ćeš upoznati vlastite jake strane i steći samopouzdanje.

  Dani ekspedicije naučit će te kako se dogovarati s drugima i prilagođavati, kako preuzeti odgovornost i donijeti odluku, kako pokazati suosjećanje i tražiti pomoć, ali i kako biti ustrajan kada se nađeš pred izazovom. U večernjem krugu ćeš imati priliku izraziti svoje mišljenje pred grupom i saslušati tuđa viđenja. Prije svega, Outward Bound iskustvo pokazat će ti da možeš puno više nego što misliš!

  Pustolovina je dio projekta “Ostvari svoj potencijal!”, namijenjenog mladima s manje mogućnosti. Program sufinancira Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a prijaviti se mogu mladi od 13 do 17 godina. Program traje od 4. do 8. siječnja i od 22. do 26. veljače. Program će se odvijat u edukacijskom centru organizacije Outward Bound Croatia, koji se nalazi u Velikom Žitniku u Lici. Prijave su otvorene do 20. prosinca.

  Za detaljnije informacije kliknite na poveznicu.

   

  Podaci preuzeti s Outward Bound Croatia