Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • podijelite na društvenim mrežama

  Zagreb Advent Run

   

  Ovogodišnji Zagreb Avent Run održat će se u nedjelju, 12. prosinca sa startom u 12 sati ispred hotela The Westin Zagreb. Sudionici utrke trčat će rutama dugim 5 ili 10 kilometara. Jedna do najveselijih utrka i ove godine će pružiti priliku profesionalnim, ali i rekreativnim trkačima sudjelovati u utrci humanitarnog karaktera.

  ZAR svake godine djeluje humanitarno, a ove godine će biti podrška udruzi za podršku ženama oboljelim od raka „Nismo same“. Udruga kroz svoje aktivnosti osigurava besplatan prijevoz ženama oboljelim od raka na obavljanje kemoterapija, a pruža i psihološko-psihijatrijsku pomoć oboljelima i članovima njihovih obitelji te na različite druge načine podižu svijest javnosti o ovoj bolesti. U Hrvatskoj je, prema procjenama, tijekom 2020. godine očekivano dijagnosticiranje 25.001 novi slučaj raka, od čega 11.502 kod žena.

  Na utrci će biti moguće sudjelovanje uz predočenje EU digitalne COVID potvrde, negativnog antigenskog ili PCR testa u posljednjih 48 sati. Za sve sudionike bit će osigurana mogućnost testiranja brzim, antigenskim testom na dan utrke.

  Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže  i pomognu ovom dobrom cilju!

   

  Za više informacija o utrci i samoj prijavi posjetite poveznicu.

  Podaci preuzeti s Zagreb Advent Run