Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • podijelite na društvenim mrežama

  Sudjelujte na #TheGreenTrack!

  Vodećom inicijativom Europske godine mladih 2022., #TheGreenTrack mobilizirat će mlade diljem Europe prije CBD COP 15, glavne konferencije UN-a o biološkoj raznolikosti zakazane za ovo ljeto, na kojoj će se dogovoriti novi globalni okvir za zaštitu prirode.

  The green track pruža vam platformu za izražavanje nade i izražavanje zabrinutosti u pogledu prirode, biološke raznolikosti i održive budućnosti Europe. Pod sloganom „Spremni djelovati #ForNature”, zelena staza izgrađena je oko 30 događanja koja organiziraju mladi diljem Europe, uz potporu Europske komisije. Ta događanja obuhvaćaju različite formate te teme povezane s okolišem, a provodit će ih lokalne zajednice, odražavajući načela Europske godine mladih- načela  zajedničkog stvaranja, uključenosti i pristupa odozdo prema gore.

  Mladi će imati ključnu ulogu u mobiliziranju zajednica kako bi se osiguralo da budući globalni dogovor o biološkoj raznolikosti postane stvarnost. #TheGreenTrack daje vam priliku da doprinesete raspravi i iznesete svoje ideje o tome kako najbolje riješiti probleme kao što su gubitak biološke raznolikosti i druge prijetnje okolišu.

  Jeste li spremni za govor?

  Posjetite internetsku stranicu #TheGreenTrack i podnesite svoje ideje o tome kako Europu postaviti na #TheGreenTrack za održiviju budućnost i prisustvovati događanjima koja se održavaju.

  Pogledajte popis događaja i sudjelujte u jednom od #TheGreenTrack Stops!

  Za sva pitanja molimo kontaktirajte: thegreentrack@gopacom.eu

   

  Fotografija preuzeta sa službene stranice Europske godine mladih

  Podaci preuzeti sa službene stranice Europske godine mladih