Budite odgovorni logo

podijelite na društvenim mrežama

Što radiš za dane Erasmusa?

Dani Erasmusa (Erasmus Days), prigodna godišnja proslava programa Erasmus+, najvećeg programa Europske unije namijenjenog obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu, održat će se 14., 15. i 16. listopada 2021. Pozivamo sve korisnike programa Erasmus+ da se uključe održavanjem online ili fizičkih događanja na kojima će predstaviti svoje Erasmus iskustvo. Događanja se mogu registrirati do 14. listopada do 12 sati. Proslavimo zajedno uspjeh programa Erasmus+ koji je ove godine zakoračio u svoju novu eru!

Događaje je potrebno upisati na međunarodnu kartu na službenoj mrežnoj stranici erasmusdays.eu. Za pomoć i podršku obratite se na e-mail pr@mobilnost.hr.

Prošle godine erasmusovci iz Hrvatske održali su rekordan broj događaja – 105! Među organizacijama iz Hrvatske koje su se uključile bili su dječji vrtići, osnovne i srednje škole, visokoobrazovne ustanove i nevladine organizacije. Događaji su bili raznovrsni, od izložbi i kvizova do radionica i predavanja – djelomično preseljeni u online okruženje zbog pandemije koronavirusa – a naglasak je bio na aktualnim temama poput učenja na daljinu, ekologije, zdravlja i solidarnosti. Erasmus dani 2020. godine održani su u više od 80 zemalja svijeta na oko 5000 raznovrsnih događaja. Pročitajte više o Danima Erasmusa 2020. godine.

#ErasmusDays će ove godine doživjeti svoje peto izdanje, a prvi put su održani 2017. godine na inicijativu francuske nacionalne agencije za program Erasmus+.

Preuzmite vizuale za Erasmus Days.

 

Agencija za mobilnost i programe EU