Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • podijelite na društvenim mrežama

  Savršen poklon za Božić (ne) postoji

   

  Svake godine svi se mi susrećemo sa slatkim mukama oko smišljanja savršenog božićnog poklona. Bilo da se radi o poklonu za roditelje, prijatelje, curu ili dečka bitno je da je od srca. Svatko može otići u dućan i kupiti razne poklone, no pokloni koje sami izradite imaju veći značaj.

  Najvažnije je da slušate svoje najmilije, i zapamtite njihove želje i planove te vam to može poslužiti kao orijentir prilikom same izrade. Mami, baki, dečku ili curi možete ispeći božićne kekse ili isplesti končane narukvice. Nacrtati božićni čestitku također je uvijek dobra ideja.

  Lagano je i napraviti piling za tijelo, potrebna vam je samo kava, maslinovo ulje, šećer i par žlica meda. Kada pomiješate sve sastojke stavite ih u staklenu teglu i s vanjske strane zalijepite personaliziranu naljepnicu.

  Ako želite pokloniti nešto puno osobnije, možete napisati 365 razloga zašto volite tu osobu na 365 malih papirića u boji i staviti ih sve u jednu staklenu posudu. Tako će ta osoba moći svaki dan sljedeće godine otvoriti po jedan papirić i osjećati se posebno.

   

  Uredništvo portala Mladihr.hr