Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • podijelite na društvenim mrežama

  Public Participation & Deliberative Democracy Festival – Uključite se! 

   

  Jeste li zainteresirani za organizaciju sjednice na ovogodišnjem Festivalu sudjelovanja javnosti i deliberativne demokracije 20. i 21. listopada 2022.? Festival vodi Centar za kompetenciju Europske komisije za Participativnu i Deliberativnu Demokraciju. 

  Kako bi se poklopila s Europskom godinom mladih 2022., ovogodišnja tema Festivala je “Sudjelovanje mladih” i stoga se pozdravljaju prijave mladih o temama zabrinutosti i interesa mladih, posebno u vezi s razmišljanjem o tome kako mladi ljudi mogu biti bolje i više angažirani u političkim i istraživačkim procesima. 

  Traže se ideje za sesije koje su dinamične, interaktivne, informativne i zanimljive na temu mladih i participativne i deliberativne demokracije. Ako vaš prilog bude odabran, bit ćete odgovorni za organizaciju sesije, uz podršku Festivalskog tima. Sastanci se mogu organizirati osobno u Bruxellesu (Belgija) ili Ispri (Italija), kao i online. 

  Rok za predaju radova je 15. svibnja 2022. godine. 

  Pogledajte poziv za iskazivanje interesa i ispunite obrazac za prijavu.

  Ako imate bilo kakve druge ideje ili tražite druge načine da se uključite obratite se na mail: EU-CITIZEN-ENGAGEMENT@ec.europa.eu.  

   

   


  Fotografija preuzeta sa službene stranice Europske godine mladih. 

  Podaci preuzeti sa službene stranice Europske godine mladih.