Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • podijelite na društvenim mrežama

  Projekt “Iskustvo zlata vrijedi”

  Poslovni dnevnik otvorio je prijave za sudjelovanje u ovogodišnjem projektu “Iskustvo zlata vrijedi”. Poslovni dnevnik i ove godine želi svima kojima život nije pružio jednaku startnu poziciju pomoći da se lakše uključe na tržište rada te jednog dana ravnopravno sudjeluju u tržišnoj utakmici.

  Inicirajući projekt Iskustvo zlata vrijedi 2013. godine, Poslovni dnevnik imao je jasan cilj proširiti svijest u poslovnoj zajednici o važnosti uključivanja mladih s invaliditetom te mladih slabijeg materijalnog statusa na tržište rada. Tijekom godina uključeno je više od 150 studenata te 40 kompanija i institucija, visokosenzibiliziranih za temu zapošljavanja tih ranjivih skupina. Ovaj društveno odgovoran projekt već 10 godina uspješno i glasno odašilje tu poruku, i to s vrlo konkretnim rezultatom.

  Pravo na rad jedno je od temeljnih ljudskih prava. Stoga je primarni cilj Poslovnog dnevnika za povezivanjem djelatnosti institucija te javnog i privatnog sektora sa studentima, kako bi zajedničkim snagama razbili stereotipe i predrasude koje su u našem društvu, nažalost, i dalje zastupljene. U projekt je do sada bilo uključeno 150 studenata te 40 kompanija i institucija, a među kandidatima bilo je i 12 studenata koji su nakon prakse dobili posao u kompaniji.

  Prijave za sudjelovanje u “Iskustvo zlata vrijedi 2022.” otvorene su do 20. Svibnja, a kako se prijaviti saznajte OVDJE.

   

  Fotografija preuzeta s  Poslovni.hr

  Podaci preuzeti s Poslovni.hr