Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • 01 PRIVOLA ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA

  SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA
  DEMOGRAFIJU I MLADE
  Trg Nevenke Topalušić 1, 10000 Zagreb
  Tel: +385 1 555 7111, +385 1 555 7013
  Internetska adresa: https://mladi.hr/
  Adresa elektroničke pošte:

  Slanjem svog članka, fotografije ili videa, ispitanici su suglasni i daju privolu da, ako njihov članak, fotografija ili video bude odabran za objavu na: portalu za mlade Mladihr.hr, službenom Facebook profilu Mladihr.hr i službenom Instagram profilu Mladihr.hr (dalje u tekstu: portal za mlade), Središnji državni ured za demografiju i mlade može bez naknade koristiti i javno objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu njihove osobne podatke: ime, prezime, datum rođenja, mjesto prebivališta/boravišta, sliku, video materijal i druge podatke koje mu ispitanik stavi na raspolaganje, u svrhu javne objave njegovog članka, fotografije ili videa.

  Središnji državni ured za demografiju i mlade, kao voditelj zbirke osobnih podataka ispitanika koji sudjeluju u kreiranju sadržaja portala za mlade, prikuplja, vodi, održava i obrađuje zbirku prikupljenih osobnih podataka ispitanika isključivo u svrhu kreiranja sadržaja portala za mlade.

  Privola se odnosi samo na navedene svrhe obrade i navedene kategorije osobnih podataka te se obrada osobnih podataka ne smije koristiti u druge svrhe. Obrada navedenih kategorija osobnih podataka provodit će se sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. Ako ispitanik želi povući privolu, to može učiniti osobno ili pisanim putem na adresu: Trg Nevenke Topalušić 1, 10 000 Zagreb, putem e-pošte na adresu: dpo@demografijaimladi.hr.