Budite odgovorni logo

podijelite na društvenim mrežama

Prijavi se na Nacionalnu konferenciju o Dijalogu EU s mladima!

Mreža mladih Hrvatske organizira nacionalnu konferenciju u okviru projekta Dijalog EU s mladima, koji ove godine ulazi u 9. ciklus konzultacija s mladima, pod nazivom “Zajedno za održivu i inkluzivnu Europu”.

Cilj konferencije je predstaviti publikaciju o Dijalogu EU s mladima te novi vizualni identitet DEUM-a koji je izabran putem natječaja provedenog među mladima od 15-30 godina. Konferencijom se također želi naglasiti značaj uključivanja mladih u donošenje odluka te obilježiti početak provedbe 9. ciklusa konzultacija s mladima.Konferencija će poslužiti i kao platforma na kojoj će se prisutnima predstaviti mogućnosti za mlade u okviru Europske godine mladih 2022. 

Konferencija je organizirana kao dvodnevni događaj. Prvi dan programa namijenjen je institucijama, predstavnicima donositelja odluka, predstavnicima udruga mladih i za mlade, kao i samim mladima. Drugi dan programa namijenjen je mladim osobama, a održava se na temu Europskih ciljeva za mlade.

Konferencija će se održati u srijedu, 23. ožujka 2022. godine u dvorani Zemlja Mozaik Grupe, na adresi Slavonska avenija 6/II, u trajanju od 10.30 do 16:00 sati.

Tijekom konferencije, poštovat će se sve epidemiološke mjere sprečavanja širenja bolesti COVID-19.

Pozivamo vas da se prijavite na konferenciju putem prijavnog obrasca dostupnog putem poveznice, do 18. ožujka 2022. godine, a više informacija o samom događaju pronađite OVDJE 

 

Fotografija preuzeta s EU pita 

Podaci preuzeti s EU pita