Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • podijelite na društvenim mrežama

  Prijave za Legal Week 2022. su počele! 

  Studiraš na nekom od Pravnih fakulteta? Kao student Prava, Javne uprave ili Poreznog studija žudiš vidjeti kako bi u praksi mogao izgledati tvoj profesionalni put ili si pak tek diplomirani pravnik koji je u potrazi za poslom? U oba slučaju, nema dileme – ovogodišnje izdanje projekta Legal Week, udruge eSTUDENT, tvoja je savršena prilika za upoznavanje s pravničkom strukom u praksi! 

  Legal Week jedini je projekt u regiji namijenjen isključivo studentima prava i srodnih područja koji donosi ”presjek” aktualnih pravnih tema.  

  Ove godine, projekt je osmišljen tako da se kroz 5 dana predavanja i 5 posjeta na buduće radno mjesto pokrije 5 pravnih područja. Kako će to izgledati? U prijepodnevnim satima, svaki od predavača održat će jedno online predavanje nakon kojeg će se određenoj skupini, poslijepodne, omogućiti posjet na jedno od odabranih radnih mjesta. Tako će odabrani sudionici posjetiti pravni odjel poduzeća, odvjetnički ured, odjel fondova Europske unije, osiguravajuće društvo i Pravosudnu akademiju. Uglavnom je riječ o mjestima kojima studenti nemaju pristup prije  formalnog zaposlenja. Bitno je naglasiti da će se online predavanje i posjet uživo dogoditi isti dan, a posjete će biti moguće samo za ograničen broj ljudi. Tko će imati priliku sudjelovati u posjeti odlučivat će se prema životopisima prijavljenih sudionika. Prvo predavanje i posjet dogodit će se u ponedjeljak 25. travnja, a posljednji u petak 29. travnja. 

  Od ponedjeljka 11. travnja 2022. otvorene su prijave za sudjelovanje u ovogodišnjem Legal Weeku, a zatvaraju se u petak 22. travnja 2022. Prijaviti se možete putem poveznice

  Više informacija o projektu možeš pronaći OVDJE

   

  Fotografija preuzeta s eStudent 

  Podaci preuzeti s eStudent