Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • podijelite na društvenim mrežama

  Pozivanje mladih na raspravu o održivoj energiji!

   

  Europski tjedan održive energije (EUSEW) sada prihvaća prijave za organiziranje političkog sastanka tijekom Konferencije o politikama, a poseban je naglasak na sastancima za mlade ili za njih!

  Srdačno vas pozivamo da u obrascu za prijavu organizirate sjednicu u kojoj sudjeluju organizacije mladih i/ili se bavite temama relevantnima za mladu publiku. Poziv je otvoren do 24. ožujka za sve uključene u energetsku politiku koji žele igrati ulogu u oblikovanju programa EUSEW-a ove godine.

  Pod temom „Going green and digital for Europe’s energy transition” ovogodišnji EUSEW bit će hibridno događanje koje će se održati 26. i 29. rujna. Njime se nastoji nadahnuti djelovanjem, vizijama i spoznajama mladih kako bi se dodatno ojačala europska energetska tranzicija te će se istražiti pitanja koja obuhvaćaju digitalizaciju i integraciju energetskih sustava, energetsku učinkovitost, obnovljive izvore energije, potrošače i pravednu energetsku tranziciju, financiranje energetske tranzicije, kao i politike de karbonizacije i međunarodnu suradnju.

   

  Fotografija preuzeta sa službene stranice Europske godine mladih

  Podaci preuzeti sa službene stranice Europske godine mladih