Budite odgovorni logo
  • Zapali iskru
  • podijelite na društvenim mrežama

    Otvorene su prijave za Malu školu mentalnog zdravlja

    Na klubzona.net otvorene su prijave za “Malu školu mentalnog zdravlja”. Depresivnost, anksioznost, društvene mreže, gubici i sreća bit će teme ciklusa besplatnih trosatnih radionica koje će Društvo psihologa u Splitu održavati u Klubu Zona ponedjeljkom u 17 sati.

    – Psihologinja Anamarija Lončar će 21. ožujka na radionici “Kako biti sretan” otkriti načine postizanje sreće te objasniti što je sreća i što nas čini sretnima. Tjedan dana kasnije, 28. ožujka, na radionici “Kako prepoznati i prebroditi anksioznost” s kolegicom Suzanom Žužul govorit ću o anksioznosti te simptomima i metodama nošenja. Na novim radionicama u travnju sudionici će imati priliku razgovarati i učiti o depresivnosti te utjecaju društvenih mreža i gubicima – najavljuje Lara Buljan Gudelj, predsjednica Društva psihologa u Splitu.

    U ožujku je u Klubu Zona nastavljeno održavanje subotnjih Večeri modernih društvenih igara. Ponovno kreće i Kreativni petak, odnosno druženja uz kreativni zadatak, ali i druženje ljubitelja čitanja na Književnim čajankama. Na novoj Kavi sa Savjetom mladih razgovarat će se o inicijative mladih, a posljednje događanje u ožujku je radionica vege kuhinje na kojoj će se pripremati vege pašticada. Osim prijavnice za obaveznu rezervaciju mjesta, na klubzona.net dostupno je i više informacija o svim događanjima u Klubu Zona.