Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • podijelite na društvenim mrežama

  Natječaj za europske građane od 18 do 25 godina: Kakva je budućnost financija?

   

  Imate između 18 i 25 godina i zainteresirani ste za sudjelovanje? Budite dio video natječaja i ostvarite priliku da upoznate Maired McGuinness, europsku povjerenicu za financijsku stabilnost, financijske usluge i uniju tržišta kapitala.

  U sklopu Europske godine mladih, povjerenica McGuinness održati će politički dijalog s mladima iz cijele Europe o njihovim vizijama budućnosti financija.

  Kako biste sudjelovali u natjecanju, potrebno je snimiti kratki video na temu ˝Budućnost financija˝. Što želite za budućnost financija? Koje su vaše brige ili preporuke? Po čemu se vaša vizija razlikuje od vizije vaših roditelja?

  Video možete snimiti mobitelom, u formatu TikTok, Instagram ili Youtube videa ili ga režirati u kratki film. Jedino ograničenje je duljina videa koja ne smije prelaziti jednu minutu.

  Objavite svoj video na društvenim mrežama s hashtagom #MyFutureFinance i pošaljite ga, zajedno sa svojim podatcima, na kontakt EU-FINANCE@ec.europa.eu. Rok prijave je 8. srpnja 2022. godine.

  Pobjeđuje 10 najoriginalnijih videa, a njihovi kreatori će se 25. listopada 2022. sastati s povjerenicom McGuinness u Bruxellesu. Troškove putovanja i smještaj financira Europska komisija.

   

  Budite kreativni, promišljeni i recite nam što vas brine po pitanju financija i vašeg novca.

   


  Podaci preuzeti sa službenih stranica Europske godine mladih.