Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • Kuglajte s Rosie Kugli

  podijelite na društvenim mrežama

  Kuglajte s Rosie Kugli

  Pitajte Rosie Kugli: portalzamlade@demografijaimladi.hr

  Posveta maturantima

  Smijali ste se i plakali, učili, mučili se… razbijali glavu, brinuli se. Niste spavali, ponekad zato prespavali, opet se veselili, malo i šizili. I nakon svih muka po matematici, fizici, kemiji i hrvatskom, nakon svih nesreća koje su vas (ali i nas) putem zadesile, a niste ih očekivali, potresi, korone, online škola, izolacije i samoizolacije, zaljubljivanja na daljinu… stigli ste do kraja jednog, možda i najljepšeg poglavlja u životu.

  Jednog će vam dana to srednjoškolsko obrazovanje možda izgledati kao neka čudna, montipajtonovska epizoda u kojoj se svašta nešto izdogađalo, ali sigurna sam da ćete upravo vi – vi koji ste stavili svoj život na čekanje, učili na daljinu, otkazali mnoge zabave i putovanja, reducirali zagrljaje i poljupce, hrabro zagristi u život. Da ćete upravo iz tih nevjerojatnih epizoda izvući pouke, važne i životne.

  Budite hrabri jer budućnost je pred vama, ostvarite svoje snove i pokažite da ste naučili i ono što ne piše u knjigama- da je sve na ovome svijetu moguće, a mi ćemo krenuti u jedno novo i nadam se, inspirativno druženje!

  Pokušat ću – onako kako to činim u svojim knjigama, progovarati o crticama u odrastanju iskreno i bez uljepšavanja, služeći se vašim jezikom, vašim “forama” i  crticama iz života. Zavoljeli ste moje knjige, a potrudit ću se da zavolite kolumne koje ćemo zajedno osmišljavati.  Pišite mi što bi željeli čitati, koje vas teme intrigiraju, pitajte  što vas zanima ili što ste uvijek željeli znati a niste ‘zaguglali’.

  Došlo je vrijeme da ‘zakuglate’ sa Rosie Kugli!

  Tko je Rosie Kugli i čime se bavi pronađi u njenom ŽIVOTOPISU.