Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • podijelite na društvenim mrežama

  Konferencija o Budućnosti Europe: Doživite pravu demokratsku raspravu u vašem razredu!

   

  Što Europska Unija može učiniti kako bi oborila klimatske promjene i sve ekološke izazove? Kako se možemo bolje suočiti s budućim zdravstvenim izazovima? S Konferencijom o Budućnosti Europe, Europska Unija je pokrenula posebnu prigodu za mlade ljude kako bi mogli oblikovati budućnost Europe! Popričajte s vašim učiteljima i pobrinite se da vaš razred sudjeluje u ovom posebnom iskustvu i neka se glas učenika i studenata čuje!

  Kao učenik ili student, imate priliku organizirati aktivnost u vašem razredu- ili možete uključiti i druge razrede na razini cijele škole ili fakulteta, ili čak između različitih škola/ fakulteta, koja će biti popraćena na razini Europske unije zahvaljujući Konferenciji o Budućnosti Europe.

  Što možete napraviti?

  Razgovarajte s vašim učiteljima/ profesorima. Dajte im do znanja da oni mogu potaknuti ključni doprinos njihovih učenika i tako stvoriti iskreno iskustvo demokracije sudjelovanja u njihovom razredu.

  Otkrijte kako baš vi možete pomoći oblikovati budućnost Europe pomoću European Commission Learning kutka te pošaljite vašim učiteljima/ profesorima e- mail, koristeći predložak  napravljen od strane MeetEU volunteers.

  Fotografija preuzeta sa službene stranice Europske godine mladih

  Podaci preuzeti sa službene stranice Europske godine mladih