Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • podijelite na društvenim mrežama

  Karijerni speed dating

  Inicijativa mladih za ljudska prava poziva vas na Karijerni speed dating za udruge i mlade. Ovaj događaj namijenjen je organizacijama civilnog društva i studentima/cama te nezaposlenim mladima zainteresiranima za rad, praksu i volontiranje u civilnom sektoru.

  Karijerni speed dating održat će se u četvrtak, 7. 4. 2022. 15:30-17:00 u Studentskom centru  na adresi Savska 25, Zagreb.

  Cilj ovog događaja jest približavanje civilnog sektora mladima te pružanje informacija o mogućnostima koje se za njih nude u organizacijama civilnog društva. Pozivamo organizacije civilnog društva i neprofitne zaklade i društvena poduzeća da se odazovu ovom pozivu te predstavite vašu organizaciju, vaša otvorena ili potencijalna radna mjesta za mlade, mogućnost prakse i volontiranja u vašoj udruzi te mogućnosti za mlade koje nudite kroz neformalne obrazovne programe koje provodite.

  Speed dating održat će se u prostorima SC-a (predvorje kina SC), uz adekvatan razmak i poštivanje svih epidemioloških mjera, a uz studentice i studente Sveučilišta u Zagrebu, na njemu će sudjelovati i mladi iz cijele Hrvatske, koji su na završnim godinama studija ili aktivno traže posao, a zainteresirani/e su za angažman u civilnom društvu.

  Ukoliko se želite odazvati ovom pozivu, obrazac za prijavu možete pronaći OVDJE

   

  Fotografija preuzeta s YiHR

  Podaci preuzeti s YiHR