Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • podijelite na društvenim mrežama

  Investicijska akademija

  Investicijska akademija je dvodnevna konferencija čiji je cilj da mladima pruži, osim zanimljivih predavanja iz područja kriptovaluta i dionica, dodatni poticaj za financijsku neovisnost. Konferencija je namijenjena prvenstveno studentima, ali i svima ostalima koje zanima investiranje, dionice i kriptovalute. 

  Investicijska akademija će se održati ?? ???????? ??????????, a organizira ju ogranak Hrvatske akademske zajednice pri Ekonomskom fakultetu. Prvi dan je posvećen kriptovalutama kao novom obliku financiranja, a drugi investicijama i konkretnim načinima ulaganja novca te analizi odabira ulaganja. 

  Prijave su besplatne za sve sudionike i vrše se ISKLJUČIVO putem obrasca.

  Konferenciju imate priliku slušati uživo u dvorani WESPA Spaces na adresi Zavrtnica 17, Zagreb ili online putem YouTube kanala HAZ studenti

  Ne propustite priliku poslušati predavanja nekih od najboljih predavača i stručnjaka na temu ulaganja, dionica i kriptovaluta. 

  Po završetku konferencije ćete dobiti digitalni certifikat o sudjelovanju na e-mail adresu putem koje se prijavljujete za sudjelovanje!  

  Za više informacija posjetite poveznicu. 

   

  Podaci preuzeti s HAZef