Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • podijelite na društvenim mrežama

  Innovation academy – Ljetni programi

  Ideš u srednju školu? Zanimaju te inovacije, kritičko razmišljanje i kreativnost, programiranje, tehnologija, robotika ili digitalni marketing? Ako je tvoj odgovor na barem jedno od ponuđenog DA, pozivamo te da se prijaviš na  program Innovation Academy, koji će se održati u Zagrebu 22. – 26. kolovoza, 2022. godine.

  Projekt Innovation Academy sastoji se od 8 različitih programa namijenjenih srednjoškolcima. Tijekom šest godina održavanja, akademija broji preko 600 zadovoljnih polaznika i 18 vrhunskih predavača i mentora. Ove godine Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, uz podršku UNICEF-a i Ministarstva obrazovanja Republike Hrvatske organizira šesto izdanje koje uključuje sljedeće programe: Future skills, Master of Debate, IT genius (početni), IT genius (napredni), Future Leader, Future Entrepreneur, Digital Skills i Robotics.

  Tijekom programa možeš očekivati razvijanje novih vještina, upoznavanje mladih i ambicioznih ljudi te stručnjaka iz područja koja te zanimaju. No, najvažnije – čeka te nezaboravno i zabavno iskustvo! Petodnevni program se provodi na hrvatskom jeziku, a sudjelovanje je besplatno.

  Sve što trebaš napraviti je ispuniti prijavni obrazac  i objasniti zašto si baš ti prava osoba za sudjelovanje u ljetnoj školi Innovation Academy.

  Prijave su otvorene do 6. srpnja 2022. Svi sudionici će o rezultatima biti obaviješteni 8.srpnja 2022.

   

  Podaci preuzeti sa Zabum