Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • Ideja godine 2024: Prijavite se na online edukaciju o pisanju poslovnog plana

  podijelite na društvenim mrežama

  Ideja godine 2024: Prijavite se na online edukaciju o pisanju poslovnog plana

  Traju rane prijave za Ideju godine, natjecanje za srednjoškolce u osmišljavanju poslovnih ideja čiji nagradni fond ove godine iznosi 6.000 eura.

  Kako bi se prijavili, potrebno je napisati svoj poslovni plan. Organizatori su odlučili pomoći, stoga organiziraju online edukaciju na kojoj ćete doznati kako napisati poslovni plan koji će vas odvesti u finale.

  Ideja godine 2024, poduzetničko natjecanje za srednjoškolce, nedavno je započelo. Riječ je o natjecanju koje provodi portal srednja.hr dvanaestu godinu za redom, a učenici se natječu u osmišljavanju poslovnog plana.

  Poslovni plan se sastoji od nekoliko poglavlja. Učenici trebaju opisati svoju poslovnu ideju, prikazati tržište na kojem će plasirati svoju tvrtku, objasniti marketinške aktivnosti koje će poduzeti, prikazati financijski aspekt svog poslovanja te način na koji planiraju biti društveno odgovorni.

  Prijavite se na online edukaciju

  Susrećete li se s poslovnim planom prvi put, za očekivati je da ćete imati puno pitanja. Na njih su odlučili odgovoriti na online edukaciji. Održat će se 28. ožujka u 11 sati, a imat ćete priliku pitati sve što vas zanima i čuti savjete.

  Kroz jedanaest izdanja natjecanja, organizatori su uvidjeli s kojim se problemima natjecatelji najčešće suoče u pisanju poslovnog plana, kao i koje greške rade. Na edukaciji ćete čuti o njima, a dobit ćete ključne savjete za pisanje dobrog poslovnog plana.

  Kako biste sudjelovali u edukaciji, prijavite se putem ovog linka: https://forms.monday.com/forms/79b8766b3ec008c31fc8cfcf1d5d5d3b?r=use1

  Poveznicu za sudjelovanje organizatori će vam poslati na dan održavanja edukacije.

  Nagradni fond iznosi 6.000 eura

  Ispunjeni poslovni plan pošaljite ispunjavanjem ovog obrasca. Rane prijave zatvaraju se 31. ožujka u 23:59 sati.

  Finalni rok za prijave je 16. travnja u 23:59 sati. Deset najboljih projekata prolazi u finale, gdje će natjecatelji svoje ideje izložiti stručnom žiriju.

  Za razliku od prethodnih izdanja natjecanja, ovaj put dodjeljuju se nagrade za tri najbolja tima ili pojedinca. Pobjednik će osvojiti stipendiju za Veleučilište Effectus u iznosu od 3.000 eura, tim ili pojedinac na drugom mjestu stipendiju u iznosu od 2.000 eura, a na trećem od 1.000 eura.