Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • podijelite na društvenim mrežama

  Fotoradionica Photowalk by Hoyka

  Pošalji voditelju radionice Damiru Hoyki do 10.3.2024. u ponoć na njegov facebook profil ili Instagram profil poruku s 5 fotografija koje si snimio/la.

  Pravo sudjelovanja imaju redovni učenici i redovni studenti obrazovnih ustanova Republike Hrvatske u dobi od 15. do 30. godina.

  Na osnovu pristiglih fotografija bit će odabrano pet polaznika koji će besplatno sudjelovati na PhotoWalk radionici.

  Odabrani će do 12.3.2024. dobiti obavijest facebook, odnosno Instagram porukom. Sudionici izbora mole se da na taj datum češće provjeravaju poruke kako bi stigli obaviti potrebno za sudjelovanje u radionici. Oni koji nisu odabrani neće biti posebno obavještavani.

  Radionica se realizira šetnjom tijekom koje sudionici fotografiraju i na licu mjesta dobivaju komentare na snimljeno. Nakon uvodnog dijela, komentari su prilagođeni individualnom nivou znanja tako da napredniji dobivaju komentare višeg nivoa. Stoga na radionici mogu sudjelovati odabrani svih razina znanja o fotografiranju, uključujući početnike.

  Radionica će se održati u Zagrebu, u četvrtak 21.3.2024. od 10 do 11.30 sati. Radionica će se održati i u slučaju kiše i drugih nepovoljnih vremenskih uvjeta, osim u slučaju drugačije odluke Organizatora, a o čemu će sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

  Sudionici na radionicu trebaju sa sobom donijeti mobitel s integriranim fotoaparatom i osobnu iskaznicu/putnu ispravu.

  Slanjem prijave na ovaj izbor, maloljetne osobe potvrđuju da su za to dobile dozvolu roditelja/skrbnika koji će u slučaju njihovog odabira za sudjelovanje potpisati Uvjete sudjelovanja na fotoradionici PhotoWalk.