Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • podijelite na društvenim mrežama

  Erasmus festival

  Ako razmišljaš o odlasku na studij u inozemstvo, Erasmus+ razmjenu, Work&Travel ili jednostavno želiš upoznati internacionalne studente i s njima porazgovarati – ESN Zagreb i ESN Hrvatska imaju pravu stvar za tebe: Erasmus festival, koji će se održati -u Zagrebu.

  Erasmus Student Network Zagreb, jedna od podružnica najveće europske studentske organizacije Erasmus Student Network koja predstavlja ključnu volontersku studentsku organizaciju u međunarodnom visokom obrazovanju u Europi i ESN Hrvatska sredinom svibnja, točnije od 16. do 18. svibnja organiziraju Erasmus Festival!

  Uz to što već deset godina rade na stvaranju sadržaja za internacionalne studente, uz potporu Sveučilišta u Zagrebu, pomažu i lokalnim studentima koji žele iskusiti čari mobilnosti, stoga će ovaj trodnevni događaj biti sjajna prilika za sve zainteresirane koji žele saznati sve što ih zanima o mobilnosti.

  U okviru prvoga dana na Sajmu mobilnosti, posjetitelji će na raznim štandovima moći razgovarati s osobama koji se bave organizacijom raznih vrsta mobilnosti u trajanjima od jednog tjedna, pa sve do godine dana. Također, ako nekog zanimaju Erasmus prakse i kako pronaći pravu tvrtku za sebe, organizirano je i predavanje sa svim potrebnim informacijama. Za one koji gaje interes za čuti kakav je studentski život u Estoniji ili kako odabrati strano sveučilište ako su dvopredmetni studenti, odgovore nudi događaj Meet&Greet: Erasmus 101 s čak 25 govornika.

  Organizatori su za natjecateljski nastrojene posjetitelje pripremili i internacionalni pub kviz, a rekreativce treći dan čeka odbojka, košarka i nogomet na Jarunu. Za kraj, ističu da se zadnji dan Erasmus Festivala hoda Tkalčom te se nakon toga ide u Ritam Grada na plesanje uz najbolje glazbene hitove.

  Sva dodatna pitanja moguće je postaviti putem društvenih mreža ESN Hrvatske i ESN Zagreba i tako saznati detalje u vezi razmjene i nadolazećeg Erasmus Festivala!

   

  Fotografija preuzeta s AMPEU.hr

  Podaci preuzeti s AMPEU.hr