Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • podijelite na društvenim mrežama

  Erasmus+ aplikacija

   

  Jednodnevni hibridni događaj na temu dobrobiti i unaprjeđenja Erasmus+ aplikacije u okviru europske zajednice visokog obrazovanja održat će se u utorak, 29. Ožujka od 10 do 16 sati, s posebnim naglaskom na mogućnosti dodatne, snažnije podrške međunarodnoj mobilnosti.

  Aplikacija Erasmus+ koja funkcionira na sustavima Android i iOS i koja je dostupna na svim službenim jezicima EU-a, jedna je od ključnih rezultata Inicijative za uvođenje europske studentske iskaznice, a doprinosi postizanju vizije ostvarenja europskog prostora obrazovanja do 2025. godine.

  Zahvaljujući aplikaciji, studenti mogu pretraživati i odabirati odredišta među partnerima njihova sveučilišta, potpisivati digitalne ugovore o učenju, pronalaziti događanja i koriste savjete o odredištu te komunicirati s drugim studentima. Sudionici konferencije imat će priliku iz prve ruke istražiti značajke aplikacije namijenjene zajednici visokog obrazovanja, posebice studentima. Tijekom interaktivnih radionica i rasprava na kojima će biti predstavljeni primjeri najboljih praksi uz povratne informacije studenata i visokih učilišta o korištenju aplikacije, govorit će se i o unaprjeđenju i željenim funkcionalnostima aplikacije.

  Registraciju za događaj možete obaviti putem poveznice, a za više informacija posjetite službenu stranicu sveučilišta ELTE.

   

  Fotografija preuzeta s Agencija za mobilnost i programe EU

  Podaci preuzeti s  Agencija za mobilnost i programe EU