Budite odgovorni logo

podijelite na društvenim mrežama

Dani Erasmusa 2022.

#ErasmusDays će se održati šestu godinu zaredom u cijelom svijetu kako bi se obilježio uspjeh ovog programa Europske unije koji već 35 godina obogaćuje živote i širi vidike milijunima ljudi.

Dani Erasmusa održat će se 13., 14. i 15. listopada 2022. To je prigodna godišnja proslava programa Erasmus+, najvećeg programa Europske unije namijenjenog obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu, tijekom koje korisnici programa održavaju razna događanja kako bi predstavili iskustva i rezultate projekata ili pak proveli dio projektnih aktivnosti. Sva događanja, bez obzira na vrstu, opseg, format (online ili fizički) su dobrodošla!

Ovogodišnja proslava u znaku je dvostrukog jubileja, 35. rođendana Erasmusa i Europske godine mladih te se zajednički obilježava pod krilaticom: S mladima današnjice i sutrašnjice dijelimo europske vrijednosti: za proteklih 35 godina i još mnogo nadolazećih!

Planirana događanja u sklopu Dana Erasmusa je potrebno upisati na pretraživu međunarodnu kartu događanja, a registracija događanja će biti otvorena na Dan Europe, 9. svibnja 2022.

Uključite se i ove godine kako bi pokazali važnost programa Erasmus+ te zajedništvo s Erasmusovcima iz drugih zemalja s kojima dijelimo iste vrijednosti i ciljeve!

 

Podaci preuzeti s AMPEU.hr