Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • podijelite na društvenim mrežama

  Časopis za međunarodnu mobilnost poziva na dostavu radova

  Francuska nacionalna agencija za program Erasmus+ objavila je svoj deseti poziv na dostavu radova za posebno izdanje multidisciplinarnog časopisa Journal of International Mobility.

  Riječ je o jednom od rijetkih časopisa posvećenih pitanjima međunarodne mobilnosti u obrazovanju i osposobljavanju u Europi i diljem svijeta. Njegov glavni cilj je pomoći boljem razumijevanju pitanja, uvjeta i utjecaja mobilnosti te poticanje istraživača i donositelja političkih odluka na promišljanje i pružanje daljnje podrške mobilnosti.

  Francuska nacionalna agencija za program Erasmus+ objavila je svoj deseti poziv na dostavu radova za posebno izdanje časopisa u koordinaciji Cécilia Brassier-Rodrigues, ravnateljice Odjela za informacije i komunikacije te predavačice informacijskih i komunikacijskih znanosti na Sveučilištu Clermont Auvergne u Francuskoj i Dorit Kluge, profesorice poslovnih studija (smjer turizam i marketing) i povjesničarke umjetnosti s Međunarodnog sveučilišta VICTORIA u Njemačkoj. Novo, posebno izdanje poziva nosi naslov „Utjecaj COVID-19 krize na europsku i međunarodnu mobilnost učenika”

  Uvjeti za predaju sažetka su sljedeći:

  Sažetak svoga rada (u Word dokumentu, s uključenih 2500 znakova) pošaljite e-poštom na revue@agence-erasmus.fr prije 24. travnja 2022 . Nakon prethodnog odabira priloga od strane znanstvenog odbora, po potrebi ćete biti zamoljeni poslati cijeli svoj članak e-poštom (u Word dokumentu) na spomenutu e-adresu revue@agence-erasmus.fr  i to prije 17. srpnja 2022.
  Predloženi članci mogu se poslati na engleskom, francuskom, njemačkom, španjolskom i talijanskom jeziku.

  Više detalja možete pronaći na poveznici.

   

  Fotografija preuzeta s AMPEU.hr

  Podaci preuzeti s AMPEU.hr