Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • podijelite na društvenim mrežama

  CAREoke – humanitarne karaoke za Tursku i Siriju

  Erasmus studentska mreža Zagreb (ESN Zagreb) u studenom 2022. organizirala je humanitarnu karaoke zabavu u SAX! klubu, gdje je s udrugom „Istra Pomaže“ prikupljala dobrotvorne priloge za pomoć Ukrajini. Na karaokama su sudjelovali lokalni i internacionalni studenti koji se trenutno nalaze na razmjeni u Zagrebu, a u zabavnoj atmosferi su se pjevale pjesme, kupovale rukotvorine i razne poslastice kako bi se prikupio što veći broj donacija.

  Ova inicijativa je nagrađena i internacionalnim priznanjem na nedavno održanom Erasmus Generation Meetingu u Bukureštu, a iz ESN-a Zagreb poručuju kako nas slično izdanje očekuje već ovaj petak, 21. travnja, u Ritmu Grada s početkom u 21 sat, no sada se sredstva prikupljaju za potresom pogođene Tursku i Siriju.

  Ulaznica za humanitarne karaoke naplaćivat će se 4€, a sav će prihod biti doniran Hrvatskom Crvenom križu za pomoć stradalima u Turskoj i Siriji. ESN Zagreb sprema brojna druga iznenađenja zajedno sa svojim partnerima gdje će posjetitelji imati mogućnost osvojiti besplatne ulaznice za brojne muzeje poput Muzeja iluzija, Muzeja
  čokolade, Muzeja prekinutih veza, itd.