Budite odgovorni logo
 • Zapali iskru
 • podijelite na društvenim mrežama

  Pozivamo vas na radionicu: “Glumci glumcima”

   

  Radionicu u okviru projekta Kulturnjak.hr vode Ivica Pucar i Ana-Marija Bokor Vrdoljak. Radionica će se održati 20. i 22. 10. 2021. u 10 sati za polaznike preko aplikacije Zoom. Namijenjena je svima koji žele naučiti više o krovnim glumačkim/umjetničkim organizacijama i koje benifite članstvo u istima donosi.

  Na prvoj radionici govorit će o ulozi Hrvatskog društva dramskih umjetnika, načinima na koji svaki član može utjecati na kvalitetu rada krovne organizacije, prilikama i mogućnostima koje HDDU nudi svojim članovima. Radionica će donijeti primjere rada glumačkih udruženja iz Amerike i Belgije.

  Na drugoj radionici govorit će o radu u Međunarodnoj federaciji glumaca, edukacijama koje Europska udruženja nude svim glumcima. Za Hrvatsku, kao članicu Europske Unije, međunarodna aktivnost HDDU-a i hrvatskog glumišta postaje ključna u svrhu očuvanja i stjecanja umjetničkih, radnih, socijalnih, ekonomskih i etičkih prava umjetnika u izvedbenoj umjetnosti i audiovizualnoj industriji u okviru svjetske krovne organizacije glumačkih strukovnih udruženja.

  Besplatna online radionica održat će se 20. i 22. 10. 2021. u 10 sati za polaznike do 25 godina

  Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem online obrasca: https://forms.office.com/r/ag6UcbHMpF

  Više informacija potražite na www.kulturnjak.hr ili na našoj Facebook stranici.